Zit jij op je plek?

Ervaar je vragen en belemmeringen in je loopbaan, of verlang je naar nieuw perspectief in je werk? Misschien zit je in een levensfase waarbij je werk niet meer past bij wie je nu bent.. Of komt er een verandering/reorganisatie op je af en denk je: "wat moet ik nu"?  Ik verken graag de opties met je om tot verandering te komen.

Studiekeuze te maken?

Vind je het moeilijk de juiste studie te kiezen, in de wirwar van opties? Of ben je "gestrand" tijdens je studie? Overweeg je (opnieuw) een studiekeuze te maken, dan begeleid ik je graag in dit persoonlijke proces.

Loopbaancoaching- en advies binnen organisaties

Werken vanuit wie je bent, geeft betekenis en energie aan jezelf en je omgeving. Maar is dat ook de realiteit in jouw team of organisatie? Zijn er medewerkers die niet in "hun kracht" functioneren en wil je dit onderzoeken?  

Thema's die voorbij kunnen komen zijn:

  • Zit iemand wel op zijn of haar plek? Omdat het niet "stroomt" in het functioneren?
  • Door organisatieverandering is er sprake van herverdeling van functies en medewerkers, hoe komt iedereen op de goede plek? 
  • Doet de medewerker wat hij/zij altijd deed, maar ontbreekt de voldoening? 
  • Wil de medewerker een andere carrierepad inslaan, maar weet je niet welk …. laat staan hoe?
  • Is er sprake van een levensfase of -situatie die noodzaakt om nieuwe keuzes te maken (bijvoorbeeld verlies van gezondheid)?

 

Met deze en andere loopbaanvragen krijgt iedere organisatie wel eens te maken. Wil je in dit proces professionele ondersteuning ? Dan begeleid ik jou en je medewerker graag naar meer inzicht in de talenten en kwaliteiten, drijfveren en mogelijkheden.  Zowel voor de organisatie als de professional. Samen onderweg naar nieuwe (loopbaan)mogelijkheden!

 

Wil je meer over mij persoonlijk weten, kijk dan hier