Het scherpstellen van de missie binnen een bedrijf of organisatie vereist een grondige verkenning van de diepere vragen die er spelen. Dit is een tijdrovend proces dat daadwerkelijke verbinding vereist. De eerste stap in dit proces is het maken van een connectie met jezelf, een uitdaging in een wereld waarin voortdurende vergelijkingen en sociale interacties vaak leiden tot vervreemding van het zelf.

 

Leren verbinden is je hoofd leren uitzetten

Bij het leren verbinden helpt om los te komen van  je hoofd. Onze op prestaties gerichte cultuur en informatiesamenleving leggen de nadruk op rationaliteit. Ook de overweldigende hoeveelheid informatie belast overmatig ons hoofd, met grote gevolgen voor ons persoonlijke vorming en welzijn. Het zicht op jezelf, je drijfveren en je verlangens raakt snel uit beeld. Maar ook het voelen, ervaren en vertragen staan onder druk. Dit is echter essentieel om dichtbij jezelf te blijven. Je bent tenslotte meer dan je hoofd.

 

Leren verbinden met jezelf in de buitenlucht 

Om weer zicht te krijgen op je persoonlijke missie, is het effectief om letterlijk uit de dagelijkse omgeving te stappen. Als ervaren coach bied ik persoonlijke wandelingen en outdoor activiteiten aan, weg van de kantoren en vergadertafels. Dit creëert ruimte om te voelen, ervaren en vertragen.

 

Tijdens deze activiteiten brengen we samen thema's in kaart en stellen we een reisplan op. Of het nu gaat om een wandeling, een tweedaagse met overnachting in de natuur, of een heisessie voor het hele managementteam, we bieden een unieke omgeving om nieuwe perspectieven te verkennen en een route uit te stippelen vanuit verbinding met jezelf en elkaar.

 

Ben je geïnteresseerd in coaching of missiesessies in de buitenlucht? Ontdek de mogelijkheden van wandelingen, tweedaagse sessies (inclusief overnachting) en heisessies in de natuur.