Steeds meer mensen investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling is. Dat is niet zo raar gezien de competitieve arbeidsmarkt maar ook de snelle veranderingen in technologie, economie en maatschappij dagen ons uit om een leven lang te leren. 

Echter, in het enorme aanbod van  'zelfontplooiings' producten wordt het al gauw platgeslagen in een stappenplan.

Hoe weet je nu wat bij je past en jouw gaat helpen en is het zo eendimensionaal zoals wordt gesuggereerd?

 

Zoek jij ondersteuning bij het zicht  krijgen op jouw ontwikkelingsvraag, je unieke potentieel en ervaar je blokkades om:

  • jouw doelen te bereiken en het maximale uit jezelf te halen
  • je aan te plek te vinden in de veranderende arbeidsmarkt
  • je verbinding met jezelf en anderen te verbeteren 
  • betere balans te vinden tussen werk en privéleven,

Dan ben je  aan het goede adres!

Investeer in jezelf en maak het verschil wat jij kan maken

Een bevredigend en zinvol leven leiden willen we allemaal maar is minder vanzelfsprekend dan we vaak hopen. Het begint met de vraag: wie ben ik en wat is mijn missie.. Wat is mijn opdracht in het leven. Wat mag ik in de wereld teweeg brengen.

 

Graag help ik je met het in kaart brengen van jouw persoonlijke roeping en de missie (s) die daarbij horen. Van daaruit zul je ontdekken dat vanzelf je impact en je zeggingskracht toeneemt. In je privéleven, op je werk en in de maatschappij. Maar ook je persoonlijke communicatie gaat veranderen. Maar nu van binnenuit.

 

Als ervaren en opgeleid secure base coach  leer ik je te verbinden met jezelf en van daaruit met de ander. Waardoor je meer energie ervaart en je verbinding met ander toeneemt.  Ik zet daarbij diverse beproefde methodes  in, waaronder een (gecertificeerde) Keys test, outdoor trajecten en een persoonlijk missieboek.  Instrumenten die jouw zicht geven op jouw roeping en missie. Je gaat  vruchten plukken in meerdere gebieden in je leven :

 

  • je relaties thuis en met je collega's waarin je meer verbinding gaat ervaren
  • de balans in je werk en privé waarin je beter je grenzen bewaakt
  • de nieuwe situaties waarin je 'vanzelf' terechtkomt omdat je beweegt vanuit je kern
  • je impact maatschappelijk, in je kerk gemeente, je sport- of muziekvereniging waar je jouw bijdrage scherper vertolkt

 

Mijn passie is jouw helpen ontdekken en scherp maken wat jouw missie is, zodat eruit komt wat er werkelijk van binnen zit.